Протягом січня-серпня 2021 року платниками Черкаської області заявлено до відшкодування ПДВ на рахунок платника у банку 731,6 млн грн, що на 258,3 млн грн більше, ніж у аналогічному періоді минулого року.

В цілому протягом січня-серпня 2021 року платники Черкаської області отримали бюджетне відшкодування ПДВ грошовими коштами на загальну суму 624 млн грн, в аналогічному періоді 2020 року бюджетне відшкодування було отримано на загальну суму 438,3 млн гривень.

З початку 2021 року в цілому по області загальний залишок невідшкодованого ПДВ на рахунки платників станом на 01.09.2021 складає 148,2 млн грн (144,8 млн грн - поточна заявка сум бюджетного відшкодування за звітний період - липень 2021 року, 3,4 млн грн – суми, по яких тривають документальні позапланові перевірки за попередні та звітні податкові періоди).

Антон Царюк також відмітив, що право на бюджетне відшкодування мають усі платники податку на додану вартість незалежно від терміну реєстрації, у яких є в наявності правомірне сформоване від’ємне значення між сумою податкового зобов’язання та сумою податкового кредиту.

Державна податкова служба України
Головне управління
ДПС у Черкаській області

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...