На Звенигородщині 24 листопада 2021 року відбулась нарада у форматі «круглого столу» за участю представників територіальних підрозділів центральних і місцевих органів виконавчої влади та керівників територіальних громад району, в якій взяв участь Анатолій Мовчан заступник начальника Головного управління ДПС у Черкаській області.

Анатолій Мовчан підвів підсумки роботи в рамках реалізації стратегії взаємодії з територіальними громадами Звенигородського району по збільшенню надходжень податків та зборів до бюджетів за 10 місяців 2021 року, зазначив шляхи збільшення надходжень податків та зборів до місцевих бюджетів і розширення бази оподаткування.

Заступник начальника Головного управління Державної податкової служби у Черкаській області проінформував присутніх, що за результатами проведених звірок з територіальними громадами, платниками податків Звенигородського району додатково задекларовано 2,5 млн грн плати за землю, 1,5 млн грн податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. За результатами перевірок за зберіганням та обігом підакцизних товарів податковими органами нараховані 4,9 млн грн штрафних санкцій. Всього по територіальних громадах Звенигородського району додатково надійшло 22,8 млн грн податків і зборів.

На завершення заходу Анатолій Мовчан проінформував присутніх щодо одноразового (спеціального) добровільного декларування, яке стартувало з 01 вересня 2021 року і триватиме до 01 вересня 2022 року. Також він ознайомив з механізмом податкової амністії, яка дає можливість платникам податків скористатися нею, шляхом подання одноразової добровільної декларації із зазначенням активів, що їм належать, і з яких не були сплачені податки і збори, до 01 січня 2021 року.

Державна податкова служба України
Головне управління
ДПС у Черкаській області

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...