Заступник начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Анатолій Мовчан та начальник Канівської ДПІ Марта Негруца взяли участь у засіданні комісії з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення Канівської міської ради.

В ході засідання заслухано представників бізнесу, по яких існує ризик недоплати ПДФО із заробітної плати в зв’язку з малою кількістю найманих працівників та низьким рівнем заробітної плати.

Особлива увага була зосереджена на суб’єктах господарювання, у яких за даними Головного управління ДПС у Черкаській області, у звітному періоді 2021 року здійснювалась виплата працівникам заробітної плати менше або на рівні мінімального розміру, наявність заборгованості по заробітній платі за 2021 рік, відповідно несплата ПДФО до бюджету Канівської міської ради, відсутність виплати дивідендів по діючих підприємствах.

Податківці вкотре акцентували увагу представників бізнесу щодо обов’язкового застосування з 01 січня 2022 року РРО та/або ПРРО фізичними особами-підприємцями, в тому числі платниками єдиного податку II-IV груп, у розумінні Закону України “Про застосування РРО у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг від 06.07.1995 № 265/95-ВР” та можливість використання безкоштовного ПРРО. Крім того проінформували присутніх про особливості одноразового добровільного декларування активів громадян, з яких не були сплачені податки і збори до 1 січня 2021 року.

На завершення виступу Анатолій Мовчан наголосив, що у результаті нелегальної виплати заробітної плати в готівковій формі страждає вся громада, втрачаючи значні фінансові ресурси розвитку.

Державна податкова служба України
Головне управління
ДПС у Черкаській облас
ті

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...