14 липня відбулась робоча зустріч в.о. начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Сергія Гришка з заступником Голови Державної служби України з питань праці Аллою Горбатюк та в.о. начальника Управління Держпраці у Черкаській області Юлією Чемич.

Під час зустрічі учасники обговорили шляхи взаємодії щодо подолання незадекларованої праці та продовження співпраці відомств у рамках інформаційної кампанії «Виходь на світло».

З метою усвідомлення суспільством важливості оформлення трудових відносин, Головне управління ДПС у Черкаській області надає інформаційну підтримку щодо ознайомлення громадян з вимогами законодавства щодо офіційного оформлення найманої праці, спільно з Держпраці аналізує виявлені порушення та і в подальшому працюватиме на їх упередження.

Сергій Гришко акцентував увагу, що сьогодні підписано розпорядження Головного управління ДПС у Черкаській області «Про реалізацію комплексу заходів «Урожай-2022». Наразі триває операція «Урожай-2022», а разом з нею триватиме і робота в напрямку контролю за легалізацією використання найманої праці, виплатою реальної заробітної плати та орендної плати за паї, виявленню фактів незаконного використання сільгоспугідь і не за цільовим призначенням та боротьбою із схемами ухилення від оподаткування в сільському господарстві. Операція «Урожай» запроваджена в Черкаській області з 2010 року та спрямована, перш за все, на організацію контролю за реальним станом легалізації найманої праці.

Державна податкова служба України
Головне управління
ДПС у Черкаській області

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...