Про зміни в оподаткуванні з 1 січня 2023 року говорили податківці на zoom - конференції, яка організована Департаментом агропромислового розвитку Черкаської ОДА в особі директора Ігоря Глухова.

Участь у конференції від Головного управління ДПС у Черкаській області взяли начальник управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Олег Супрун та начальник відділу моніторингу операцій та роботи з ризиками управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Ольга Костенко.

Важливою темою обговорення були зміни щодо Порядку зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, затвердженого постановою КМУ від 23 грудня 2022 року №1428. Зміни почали діяти з 11 січня 2023 року.

В ході конференції податківці зазначили, що в Головному управлінні ДПС у Черкаській області працює «гаряча лінія» де оперативно надають консультації щодо підготовки пакету документів, необхідних для швидкого розблокування ПН/РК платникам.

Також фахівці окремо зупинилися на заповнені повідомлення про надання пояснень та копій документів щодо накладних, реєстрацію яких зупинено, а також заповненні таблиці даних платника податку на додану вартість.

Учасників заходу було акцентовано увагу на типових помилках які допускають платники при їх заповненні та надано відповіді на поставлені запитання.

Державна податкова служба України
Головне управління
ДПС у Черкаській області

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...