В рамках роботи комунікаційної податкової платформи Головного управління у Черкаській області, благодійною організацією «Благодійний фонд «Право на захист» ініційовано проведення тренінгу на тему: «Ефективний менеджмент та управлінська грамотність керівників МКП в питаннях гуманітарної та благодійної допомоги».

Благодійний фонд захищає права бенефіціарів, надає допомогу і сприяє створенню умов та побудови нового безпечного та гідного життя для осіб, які вимушені були покинути своє місце проживання у результаті військових дій , зокрема, права на отримання житла відповідно до діючого законодавства.

Одним з ключових питань тренінгу є: «Особливості оподаткування благодійної (гуманітарної) допомоги».

Фахівці ГУ ДПС у Черкаській області Микола Гріднєв – начальник управління оподаткування юридичних та Володимир Жаврід – начальник управління оподаткування фізичних осіб, спочатку роз’яснили теоретичну базу дії норм чинного законодавства з даного питання та розібрали з учасниками тренінгу приклади індивідуальних випадків щодо прийняття юридичною особою благодійної (гуманітарної) допомоги.

На завершення заходу організатори та учасники тренінгу висловили подяку спікерам ГУ ДПС у Черкаській області за активність та компетентність, за змогу розібратися у спірних питаннях.

Державна податкова служба України
Головне управління
ДПС у Черкаській області

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...