РВ ФДМУ по Черкаській області оголосило конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності, яких буде залучено до проведення незалежної оцінки об’єктів державного майна. Мета проведення незалежної оцінки – визначення ринкової вартості для розрахунку орендної плати з метою пролонгації договору оренди державного майна. Необхідна незалежна оцінка таких об’єктів державного майна:

- частина нежитлового приміщення площею 26,22 м² за адресою: Черкаська обл., Золотоніський р-н, с. Вільхи;

- приміщення на першому поверсі будівлі гаража (літ. А-1-2), приміщення на першому поверсі адмінбудівлі-склад (літ. Е2), приміщення на другому поверсі адмінбудівлі-офіс (літ. Е2) площею 88,96 м² за адресою: м. Черкаси, вул. Ярославська, 1;

- частина нежитлових приміщень будівлі поштового зв’язку площею 10,20 м² за адресою: Черкаська обл., Звенигородський р-н, с. Майданівка, вул. Шевченка, 28;

- окремо визначені частини нежитлових приміщень площею 127,2 м² за адресою: Черкаська обл., Смілянський р-н, с. Ротмистрівка, вул. Леніна, 12.

Окрім того необхідна незалежна оцінка з метою визначення ринкової вартості для розрахунку орендної плати з метою укладення договору оренди державного майна таких об’єктів:

- нежитлові приміщення № 48, 49, розташовані на четвертому поверсі будівлі медико-санітарної частини площею 26,9 м² за адресою: м. Черкаси, вул. Б. Вишневецького, 61;

- нежитлове приміщення, розташоване на першому поверсі будівлі медико-санітарної частини площею 2,0 м² за адресою: м. Черкаси, вул. Б. Вишневецького, 61.

Замовник робіт з оцінки: РВ ФДМУ по Черкаській області.

Конкурсна пропозиція претендентів подається в запечатаному конверті і має містити пропозицію щодо ціни виконання робіт, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також терміну виконання робіт (у календарних днях), якщо він не визначений в інформації про проведення конкурсу.

У разі невідповідності, неповноти конкурсної документації, або її несвоєчасного подання претендент до участі в конкурсі не допускається.

Конкурсну документацію слід подавати до регіонального відділення ФДМУ по Черкаській області за адресою: 18000, м. Черкаси, бульв. Шевченка, 205. E-mail: ocinka3@gmail.com.

Останній день подачі заяв 18 березня 2016 року.

Конкурс відбудеться 24 березня 2016 року о 10.00 в регіональному відділенні ФДМУ по Черкаській області за адресою: 18000, м. Черкаси, бульв. Шевченка, 205.

Додаткова інформація за тел. 37-29-71 та у газеті «Відомості приватизації» від 14.03.2016 № 20-21 (936-937).

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...