Пропонується до приватизації шляхом продажу на аукціоні об’єкт державної власності групи А разом із земельною ділянкою – приміщення колишньої лазні (душової) (дві кімнати) (Черкаська обл., Маньківський р-н, с. Філіція, вул. Молодіжна, 11/1), що в процесі приватизації не ввійшла до статутного капіталу СВАТ «Іваньки» та залишилася на його балансі (балансоутримувач ліквідований).

Приміщення прибудоване до майстерні тракторної бригади, що обліковується на балансі сільськогосподарського фермерського господарства «Яблуневий цвіт» та розташована на відстані 12 км від центру села. Орієнтовна площа 2 кімнат лазні – 10,0 м². Облицьовувальна плитка та підлога в деяких місцях пошкоджена. Загальний фізичний стан незадовільний. Земельна ділянка окремо під об’єкт не виділена. Орієнтовна площа земельної ділянки – 20,0 м².

Більш детальну інформацію про об’єкт можна отримати за телефоном (0472) 37-26-61.

Пропозиції щодо придбання об’єкта слід надсилати протягом 20 днів з дня публікації оголошення у газеті «Відомості приватизації» від 09.03.2016 № 19 (935) за адресою: 18000, м. Черкаси, бульв. Шевченка, 205, РВ ФДМУ по Черкаській області.

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...