Регіональне відділення ФДМУ по Черкаській області проводить конкурс на право оренди державного нерухомого майна, що обліковується на балансі Державного підприємства «Черкаське будівельно-монтажне управління». Орган управління – Міністерство оборони України.

Назва об’єкта оренди: одноповерхова будівля гаража на три бокси, площею 324,3 кв. м, вартість об’єкта оренди за незалежною оцінкою – 328600,00 грн (без ПДВ).

Місце знаходження об’єкта оренди: вул. Байди Вишневецького,145, м. Черкаси.

Початковий розмір орендної плати за базовий місяць (грудень 2015 року) визначений відповідно до вимог чинного законодавства, становить 4929,00 грн (без ПДВ).

Конкурс буде проведено: в приміщення регіонального відділення за адресою: бул. Шевченка, 205, кім. 309, м. Черкаси, об 11 год. 29 квітня 2016 року в присутності конкурсантів або їх уповноважених представників.

Конкурсні пропозиції (крім пропозицій щодо розміру орендної плати) надаються в окремому конверті з написом: «На конкурс по оренді, що відбудеться 29 квітня 2016 року, об'єкт оренди - одноповерхова будівля гаража на три бокси, площею 324,3 кв.м, за адресою: вул. Байди Вишневецького, 145, м. Черкаси», запечатаному печаткою учасника конкурсу.

Кінцевий термін подання заяв для участі у конкурсі з конкурсними пропозиціями (крім пропозицій щодо розміру орендної плати) приймаються до 17 години 25 квітня 2016 року за адресою: кім.410, бул. Шевченка, 205, м. Черкаси (приміщення регіонального відділення).

Пропозиції щодо розміру орендної плати подаються в запечатаних непрозорих конвертах під час реєстрації учасників конкурсу до початку засідання конкурсної комісії. Реєстрація конкурсних пропозицій щодо розміру орендної плати завершується за 10 хвилин до початку проведення конкурсу.

Додаткову інформацію можна отримати у відділі з питань оренди державного майна регіонального відділення за телефоном (0472) 37-34-48, у газеті «Відомості приватизації» від 30.03.2016 № 26 (942) та на веб-сайті ФДМУ за адресою: www.spfu.gov.ua.

 

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...