Пропонується для оренди об’єкт державної власності – комплекс дитячого оздоровчого табору «Лісова казка», що перебуває в господарському віддані ДП НВК «Фотоприлад». Об’єкт розташований за адресою: с. Чапаєвка, Золотоніський район, Черкаська область.

Даний об'єкт знаходитися на території площею 11,36 га і складається із комплексу об'єктів, пов'язаних спільністю використання, а саме:

1. Оздоровчий комплекс (клуб-їдальня з підвалом, спальні корпуси, баня, господарський корпус, котельня, трансформаторна підстанція, басейн, павільйони, насосна) загальною площею – 6556, 5 кв. м.

2. Очисні споруди (нежитлові приміщення, дизельно-трансформаторна підстанція, насосна, поля фільтрації) загальною площею – 2,08 га.

3. Пляжна зона (цегляний нежитловий будинок, більярдна, павільйон) розташована в межах прибережної смуги р. Дніпро площею – 397 кв. м.

Територія має асфальтне покриття (окрім пляжної зони), огороджена. На території ростуть хвойні дерева. Будівлі забезпечені електропостачанням, водопостачанням (зі свердловини, що на території табору), водяним опаленням, яке діє від котельні, що знаходиться у таборі. Табір має свою каналізацію з очисними спорудами.

Вказаний комплекс будівель побудовано протягом 1987-1990 років.

Відстань від об'єкта до центру с. Чапаєвка – 2 км, до м. Золотоноша – 18 км, до м. Черкаси – 20 км. Під’їзні дороги до оздоровчого табору асфальтовані.

На сьогодні вищевказаний об'єкт не використовується та є збитковим. Основними витратами на його утримання є охорона та електроенергія.

Додаткова інформація за телефонами: (050) 313-58-68, (0472) 45-12-75, (0472) 37-45-31, (0472) 36-03-08.

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...