Пропонується до приватизації шляхом продажу на аукціоні разом із земельною ділянкою об’єкт державної власності групи А – єдиний майновий комплекс державного підприємства Черкаське державне комерційне житлово-побутове підприємство «Житлосервіс», ідентифікаційний код 31782788, за адресою: м. Черкаси, вул. В’ячеслава Чорновола, 261/1.

Предметом діяльності підприємства є: надання послуг з утримання житлових будинків, споруд та гуртожитків і прибудинкових територій; освітні послуги з одержання професійної освіти на рівні кваліфікаційних вимог до професійно-технічного навчання; перепідготовка та підвищення кваліфікації робітників; проведення капітальних та поточних ремонтів будівель; малярні та штукатурні роботи.

Залишкова вартість основних фондів станом на 01.01.2017 – 1 401,0 тис. грн. Середньооблікова чисельність працюючих станом на 01.01.2017 – 98 осіб. Державні замовлення на підприємстві відсутні. На балансі підприємства обліковуються 13 (тринадцять) будівель, які розташовані за різними адресами в м. Черкаси, з них: 4 (чотири) гуртожитки та 1 (один) житловий будинок, які не підлягають приватизації. Загальна площа об’єктів нерухомості, що підлягають приватизації (8 будівель), – 9 479,0 м2.

Основним джерелом доходів підприємства є оренда його приміщень. Станом на 01.04.2017 загальна площа орендованих приміщень в будівлях, що підлягають приватизації, – 5 060,76 м2. Земельні ділянки під об’єктами нерухомості державного підприємства, загальна площа яких 3,203 га, в порядку, визначеному чинним законодавством, в постійне користування підприємству не надавались. Більш детальну інформацію про об’єкт можна отримати за тел. 37-26-61.

Пропозиції щодо придбання об’єкта слід надсилати протягом 20 днів з дня публікації оголошення у газеті «Відомості приватизації» від 19.04.2017 № 29-30 за адресою: 18000, м. Черкаси, бульв. Шевченка, 205, РВ ФДМУ по Черкаській області.

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...