I. Мета проведення незалежної оцінки: визначення ринкової вартості для розрахунку орендної плати з метою продовження договору оренди державного майна. Замовник робіт з оцінки: РВ ФДМУ по Черкаській області.

1. Назва об’єкта оцінки: нежитлові приміщення площею 62,40 м2. Найменування балансоутримувача: Канівський коледж культури і мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини – відокремлений структурний підрозділ університету. Місцезнаходження об’єкта оцінки: вул. Юрія Іллєнка, 24, м. Канів, Черкаська область. Платник робіт з оцінки: ФОП Борисенко Н. А. Дата оцінки: 31.07.2017.

2. Назва об’єкта оцінки: частина приміщень на другому, третьому та п’ятому поверхах гуртожитку площею 2,61 м2. Найменування балансоутримувача об’єкта оцінки: Черкаський державний бізнес-коледж. Місцезнаходження об’єкта оцінки: вул. В.Чорновола, 243, м. Черкаси. Платник робіт з оцінки: Фірма «Мегастайл-Сервіс». Дата оцінки: 31.07.2017.

II. Мета проведення незалежної оцінки: визначення ринкової вартості з метою приватизації шляхом продажу на аукціоні.

1. Назва об’єкта оцінки: Єдиний майновий комплекс державного підприємства «Ватутінське вантажно-транспортне управління». Місцезнаходження об’єкта оцінки: 20254, Черкаська область, м. Ватутіне, вул. Лейтенанта Кривошеї, 113. Дата оцінки: 31.07.2017. Кількість об’єктів необоротних активів: основні засоби в кількості 64 од. Розмір статутного капіталу: 384,698 тис. грн. Балансова залишкова вартість основних засобів єдиного майнового комплексу державного підприємства «Ватутінське вантажно-транспортне управління» станом на 31.03.2017: 59 тис. грн.

Для участі в конкурсі залучаються суб’єкти оціночної діяльності суб’єкти господарювання, які мають сертифікат суб’єкта оціночної діяльності за відповідними напрямами оцінки майна та спеціалізаціями в межах цих напрямів. Учасникам конкурсу потрібно подати до регіонального відділення конкурсну документацію відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності, затвердженого наказом ФДМУ від 31.12.2015 № 2075, яка складається заява про участь у конкурсі з відбору СОД за встановленою формою (додаток 3 до Положення); інформація про претендента (додаток 4 до Положення); інформація щодо досвіду претендента та оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна (додаток 2 до Положення) разом із копіями документів щодо практичного досвіду виконання робіт з оцінки (абзац 2 п. 4 розділу 1 Положення); пропозиції щодо ціни виконання робіт, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також терміну виконання робіт (не більше 8 календарних днів), запечатані в окремому конверті.

Ураховуючи вимоги листа ФДМУ від 22.05.2017 № 10-59-10064 щодо показників середніх значень цін надання послуг з оцінки майна у І кварталі 2017 р. та з метою недопущення нанесення збитків платникам робіт, комісією не будуть розглядатися конкурсні пропозиції щодо ціни послуги з оцінки, що перевищують: один об’єкт оцінки (нежитлові приміщення, майданчики, технічні приміщення, дахи та нерухоме майно для встановлення передавальних пристроїв) – 2200 грн; окремо розташовані будівлі – 4400 грн, комплекс будівель та споруд – 10700 грн, об’єкт незавершеного будівництва – 8900 грн; цілісні майнові комплекси – 28200 грн, визначення розміру збитків, завданих державі, – 5600 грн.

Для визначення подібного до об’єкта оцінки об’єкта, що розглядатиметься як практичний досвід, буде використовуватись інформація, визначена в листі ФДМУ від 08.04.2016 № 10-36-6493. Пропозиції щодо строку виконання робіт слід зазначити в єдиній одиниці виміру – календарних днях. У разі невідповідності, неповноти конкурсної документації або її несвоєчасного подання претендент до участі в конкурсі не допускається.

Конкурсна документація подається в запечатаному конверті (розмір конверта не менше А-5) окремо по кожному об’єкту оцінки до Регіонального відділення ФДМУ по Черкаській області за адресою: бульв. Шевченка, 205, м. Черкаси, 18000. Email: cherkasy@spfu.gov.ua. На конверті слід зробити відмітку «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності», а також зазначити назву об’єкта оцінки та назву суб’єкта оціночної діяльності, який подає заяву.

Останній день подання заяв: 8 серпня 2017 року до 16.00. Конкурс відбудеться 14 серпня 2017 року об 11.00 у Регіональному відділенні ФДМУ по Черкаській області за адресою: бульв. Шевченка, 205, м. Черкаси, 18000. Додаткова інформація за тел. 37-29-71, у газеті «Відомості приватизації» від 26.07.2017 № 58 та на офіційному веб-сайті www.spfu.gov.ua.

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...