Регіональним відділенням Фонду державного майна України по Черкаській області укладено ще два договори купівлі-продажу за результатами успішних електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації, що відбулися через електронну торгову систему Prozorro.Продажі.

Недобудову в селі Привітне Золотоніського району Черкаської області – будинок для вчителів №47 – придбано фізичною особою за 42 тис. грн без ПДВ, а об’єкт незавершеного будівництва – 176-квартирний житловий будинок у м. Сміла Черкаської області придбано фізичною особою за 70 тис. грн без ПДВ.

Загалом Регіональним відділенням Фонду державного майна України по Черкаській області укладено чотири договори купівлі-продажу за результатами електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації, що відбулися через електронну торгову систему Prozorro.Продажі на загальну суму 4,18 млн. грн. без ПДВ.

Переглянути перебіг аукціонів та ознайомитися із документами учасників можна в електронній торговій системі Prozorro.Продажі http://www.prozorro.sale

Інформацію щодо аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації, що відбудуться найближчим часом можна отримати в електронній торговій системі Prozorro.Продажі та за телефоном (0472) 37-26-61 – відділ з питань приватизації Регіонального відділення Фонду державного майна України по Черкаській області.

Начальник Регіонального відділення            В. Плаха

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...