І. Мета проведення незалежної оцінки – визначення ринкової вартості для розрахунку орендної плати з метою укладення договору оренди державного майна. Замовник робіт з оцінки: РВ Фонду по Черкаській області.

1. Назва об’єкта оцінки: частина приміщення на першому поверсі, площа – 9,5 кв. м. Найменування балансоутримувача об’єкта оцінки: Регіональний сервісний центр МВС в Черкаській області. Місцезнаходження об’єкта оцінки: вул. Василя Сергієнка, 4, м. Корсунь-Шевченківський, Черкаська область. Платник робіт з оцінки: АТ «Банк Січ». Дата оцінки: 30.11.2018.

2. Назва об’єкта оцінки: частина приміщення на першому поверсі, площа – 8,5 кв. м. Найменування балансоутримувача об’єкта оцінки: Регіональний сервісний центр МВС в Черкаській області. Місцезнаходження об’єкта оцінки: вул. Відродження, 16, м. Золотоноша, Черкаська область. Платник робіт з оцінки: АТ «Банк Січ». Дата оцінки: 30.11.2018.

3. Назва об’єкта оцінки: частина приміщення на першому поверсі адміністративної будівлі, площа – 9,9 кв. м. Найменування балансоутримувача об’єкта оцінки: Регіональний сервісний центр МВС в Черкаській області. Місцезнаходження об’єкта оцінки: Автодорога Київ – Одеса 203 км + 800 м (ліворуч), с/р Родниківська, Уманський р-н, Черкаська область. Платник робіт з оцінки: АТ «Банк Січ». Дата оцінки: 30.11.2018.

ІІ. Мета проведення незалежної оцінки – визначення ринкової вартості для розрахунку орендної плати з метою продовження договору оренди державного майна. Замовник робіт з оцінки: РВ Фонду по Черкаській області.

1. Назва об’єкта оцінки: частина нежитлового приміщення першого поверху п’ятиповерхової будівлі площею 24,22 кв. м. Найменування балансоутримувача об’єкта оцінки: Черкаське державне комерційне житлово-побутове підприємство «Житлосервіс». Місцезнаходження об’єкта оцінки: пров. М. Ханенка, 4, м. Черкаси. Платник робіт з оцінки: ФОП Крижановський Леонід Олександрович. Дата оцінки: 30.11.2018.

ІІІ. Мета проведення незалежної оцінки – продаж на аукціоні з умовами.

1. Назва об’єкта оцінки: об’єкт малої приватизації державної власності– єдиний майновий комплекс колишнього державного підприємства – фірми «Оризон-Транс». Місцезнаходження об’єкта оцінки: 20700, Черкаська обл., м. Сміла, вул. Промислова, 13. Балансоутримувач відсутній. Платник робіт з оцінки: РВ Фонду по Черкаській області. Дата оцінки: 31.10.2018. Максимальна ціна надання послуг з оцінки об’єкта, що буде розглядатись конкурсною комісією під час обрання переможця, не повинна перевищувати – 4 000,00 грн. Подібними об’єктами до об’єкта оцінки є нерухоме майно – окремо розташована будівля.

Конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності буде здійснюватись відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності, затвердженого наказом Фонду від 31.12.2015 № 2075 (у редакції наказу Фонду від 16.01.2018 №47, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 20.02.2018 за № 198/31650 (далі – Положення). Для участі в конкурсі можуть бути допущені суб’єкти оціночної діяльності, які діють на підставі сертифікатів суб’єктів оціночної діяльності, виданих відповідно до Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні», якими передбачено провадження практичної діяльності з оцінки майна у межах напрямів, що відповідають об’єкту оцінки, а також відповідають вимогам до учасників конкурсу, передбачених пунктом 12 розділу ІІ Положення. Оцінювачі, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки та підписання звіту про оцінку майна, повинні мати відповідну кваліфікацію оцінювача стосовно об’єкта оцінки, що має підтверджуватися чинними кваліфікаційними свідоцтвами (кваліфікаційними документами) оцінювача згідно з Законом України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні».

Претендентам потрібно подати до регіонального відділення конкурсну документацію в запечатаному конверті (на конверті слід зазначити «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності», а також зазначити назву об’єкта оцінки, щодо якого буде проводитися конкурсний відбір суб’єкта оціночної діяльності та найменування юридичної особи або прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи – підприємця, який подає конкурсну документацію) по кожному об’єкту оцінки окремо, відповідно до Положення, яка складається з:

конкурсної пропозиції, запечатаної в окремому конверті, в якій зазначено також строк виконання робіт (у календарних днях) якщо його не було визначено в інформації про оголошення конкурсу. Пропозиція щодо ціни надання послуг з оцінки подається з урахуванням усіх податків, які сплачує претендент згідно із законом; документів щодо практичного досвіду виконання робіт з оцінки разом із заповненою інформацією щодо досвіду суб’єкта оціночної діяльності та (або) оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна (експертної грошової оцінки земельної ділянки) та підписання звіту про оцінку майна (експертну грошову оцінку земельної ділянки) (додаток 3 до Положення); підтвердних документів, а саме: заява про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності за встановленою формою (додаток 4 до Положення); письмова згода керівника суб’єкта оціночної діяльності, що має спеціальний дозвіл на провадження діяльності, пов’язаної з державною таємницею, і залучається претендентом (за потреби); інформація про претендента (додаток 5 до Положення).

Враховуючи вимоги листа Фонду від 17.04.2018 №10-59-7687 «Щодо формування показників очікуваної найбільшої ціни надання послуг з оцінки об’єктів оцінки у І кварталі 2018 року» та згідно з пунктами 5, 7 розділу ІІI Положення про конкурсний відбір СОД комісією не будуть розглядатися конкурсні пропозиції, що перевищують ціни надання послуг з оцінки об’єкта оцінки за групами об’єктів: об’єкт нерухомого майна, зокрема декілька об’єктів нерухомого майна, що є одним об’єктом оцінки (нежитлові приміщення, майданчики, технічні приміщення, дахи та нерухоме майно для встановлення передавальних пристроїв) – 3 000,00 грн.

Для визначення об’єкта, подібного до об’єкта оцінки, будуть використовуватись ознаки подібності, наведені в додатку 2 до Положення. Пропозиції щодо строку виконання робіт слід зазначати в єдиній одиниці виміру – календарних днях. У разі невідповідності, неповноти конкурсної документації або її несвоєчасного подання претендент до участі в конкурсі не допускається.

Конкурсна документація подається в запечатаному конверті (розмір конверта не менше А-5) окремо по кожному об’єкту оцінки до РВ Фонду по Черкаській області за адресою: бульв. Шевченка, 205, м. Черкаси, 18000. Email: cherkasy@spfu.gov.ua.

Останній день подання заяв – 05 грудня 2018 року до 16.00.

Конкурс відбудеться 11 грудня 2018 року об 11.00 в РВ Фонду по Черкаській області за адресою: бульв. Шевченка, 205, м. Черкаси, 18000, тел. 37-29-71.

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...