18 листопада запрошуємо взяти участь в онлайн-аукціоні з приватизації об’єкта державної власності - адмінбудинку з підвалом загальною площею 700,5 м².

Двоповерхова цегляна будівля розташована в центральній частині міста. Фундамент – бетонні блоки; стіни та перегородки – цегляні, облицьовані плиткою, перекриття – залізобетонні плити, дах і покрівля – азбестоцементні листи (реконструкція 2012 року), підлога – цементна, лінолеум; міжкімнатні двері – дерев’яні, вхідні – металеві, внутрішнє опорядження – фарба, шпалери; зовнішнє опорядження – плитка.

Інженерні комунікації діючі: централізоване опалення, водопостачання, електропостачання; водовідведення автономне (вигрібна яма).

Прилегла територія упорядкована, під’їзд до будівлі зручний. Приміщення в будівлі перебувають в оренді (3 діючі договори оренди).

Локація - Черкаська обл, м. Жашків, вул. Миру, 2.

Стартова ціна - 2 222 484,19 грн.

Термін подання заяв – до 17 листопада 2021 року.

Детальніше про об’єкт: https://bit.ly/2Qbcr0d.

Ознайомитися з об’єктом можна в робочі дні за місцем його розташування.

Додаткову інформацію щодо об’єктів приватизації можна отримати в Управлінні забезпечення реалізації повноважень у Черкаській області за адресою: м. Черкаси, бульв. Шевченка, 205, каб. 312, тел. (0472) 37-26-61, час роботи – з 8.00 до 17.00, крім вихідних; на офіційному сайті ФДМУ http://www.spfu.gov.ua, на сайті https://privatization.gov.ua, офіційній сторінці Управління у соцмережі Facebook https://www.facebook.com/Cherkasy.spfu/, а також приєднавшись до Telegram-каналу Управління за посиланням: https://t.me/cherkasy_spfu.

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...