ГУ ДПС у Черкаській області нагадує, що контролюючі органи мають право проводити камеральні, документальні (планові або позапланові; виїзні або невиїзні) та фактичні перевірки. Тривалість документальної планової перевірки не повинна перевищувати 30 робочих днів (р. д.) для великих платників податків щодо суб’єктів малого підприємництва – 10 р. д., інших платників податків – 20 р. д.

Продовження строків проведення перевірок, визначених у ст. 77 Податкового кодексу (ПК), можливе за рішенням керівника контролюючого органу не більше як на 15 р. д. для великих платників податків, щодо суб’єктів малого підприємництва – не більше як на 5 р. д., інших платників податків – не більше як на 10 р. д.

Тривалість документальної позапланової перевірки не повинна перевищувати 15 р. д. для великих платників податків, щодо суб’єктів малого підприємництва – 5 р. д., для фізичних осіб – підприємців, які не мають найманих працівників, за наявності умов, визначених в абзацах третьому – восьмому цього пункту, – 3 р. д., інших платників податків – 10 р. д.

Продовження строків проведення таких перевірок, можливе за рішенням керівника контролюючого органу не більш як на 10 р. д. для великих платників податків, щодо суб’єктів малого підприємництва – не більш як на 2 р. д., інших платників податків – не більш як на 5 р. д.

Якщо під час проведення перевірки платник податків надає документи менше ніж за 3 р. д. до дня її завершення або якщо надіслані у порядку, передбаченому абзацом першим п. 44.7 ПК, документи надійшли до контролюючого органу менше ніж за 3 р. д. до дня завершення перевірки, проведення перевірки може бути додатково продовжено на строк 3 р. д.


Державна податкова служба України
Головне управління
ДПС у Черкаській області

Каталог підприємств

Каталог підприємств м.Черкаси та Черкаської області

...
Новини

Черкаські незалежні новини

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Податкова довідка ДФС

Архів податкової довідки

...
Установка спутникового телевидения
Міська довідка

Інформаційно-довідковий розділ м. Черкаси

...
Фотогалерея

Фотогалерея м.Черкаси та Черкаської області

...
Послуги порталу

Послуги інформаційно-ділового порталу city.ck.ua

...